Gran Canaria

Gran Canaria

Een echt miniatuurcontinent

Verbeeld je een eiland waar je kan genieten van alle landschappen waarvan je ooit gedroomd hebt. Een echt miniatuurcontinent dat je hart zal inpalmen met zijn uitgestrekte stranden en verre witte duinen, zijn groene valleien met zijn pittoreske dorpjes en zijn vele historische plaatsen die je naar lang vervlogen tijden doen wegmijmeren. Maak kennis met een lappendeken van vriendelijke en levendige steden, met hun grote winkelcentra en bruisend nachtleven. Hier vermengen zich cultuur en eeuwenlange geschiedenis.

Op Gran Canaria kan je alle dagen van het jaar van de zee genieten. Bezoek dit eiland dat je een waaier van ontspanningsmogelijkheden biedt, van duiken en surfen tot sportvissen toe. Droom weg van een eiland waar je de hele dag lang kan surfen of aan boord van een yacht kan zeilen...bij een gemiddelde temperatuur van 24 graden!

Gran Canaria, Reservaat van het Leefmilieu, biedt je verschillende unieke natuurparken en onbekende landschappen met een brede waaier landelijke verblijfsmogelijkheden. Kom naar dit wonderbare eiland waar je gedurende het hele jaar door je geliefde sporten kan beoefenen: wandelen, groene valleien afdalen, klimmen, fietsen enz.

Droom van een eiland, ideaal om te golven, met een uitgebreid aanbod aan golfterreinen, en steeds onder een milde zon, het hele jaar door. Droom van een plaats met een gevarieerde en verfijnde gastronomie, geanimeerde volksfeesten en thema- en pretparken voor de hele familie. Droom van stadjes waar het leven zich op straat afspeelt en waar je lekker langs cafe´s en terrasjes kan slenteren.

Droom verder van een plaats waar je fitness met rust kan combineren. Van een eiland waar je kan genieten van uitzonderlijk comfortabele hotels en waar je kan relaxen of herstellen in de talloze gezondheids-, schoonheids- en talasoterapiecentra.

Gran Canaria, met zijn vriendelijke bevolking en zijn aloude tradities, is ook een land waar kunst en cultuur vernieuwend en toekomstgericht zijn. Een plaats waar men kan genieten van musea, klassieke muziekfestivals, opera en film. Droom van een eiland waar men werkvergaderingen combineert met ontspanning, steeds in een heerlijk klimaat, en tevens in een professionele context. Het is veruit de beste optie, met een maximum aan mogelijkheden en faciliteiten, om een congres uitzonderlijk te omlijsten.